Självkänsla

För att lyckas här i livet måste man tro på sig själv. Många jämför sig med andra & tycker att dem är mycket bättre än sig själv i tex utseende, ridning osv. Har därför gjort en liten lista över vad man kan tänka på i sådana lägen.

Acceptera dig själv

Oavsett vad det gäller så är du du. Det kan ingen ändra på. Du är fin som du är, låt ingen ta ifrån dig det. De med dålig självkänsla sitter och redigerar bort finnar, gör magen lite plattare, ändrar ögonfärg osv osv. De tror att de inte duger som de är, utan ska istället sitta och klippa och fixa med sin kropp. Jag skulle aldrig få för mig att göra något sådant. Var stolt för den du är istället! 

Beröm dig själv

Något som många människor har svårt med. Att inse att det man gjorde var riktigt bra! Istället tänker man att man skulle gjort på något annat sätt så hade allt blivit lite lättare. Men den tiden är liksom borta nu. Lär dig av dina misstag istället. Och när någon säger tex vad fin tröja! Säg då tack istället för att säga neeeeej.

Våga

HOPPA! Ta steget, våga falla och se vad du landar på. Våga hoppa den där klassen som du har drömt om så länge, våga säga vad du tycker, våga helt enkelt. GO WILD! You rock!



Dagen

Idag blir det som vanligt stallet. Tänkte att jag åker lite tidigare så blir jag klar med allt hö fortare. Jobbar nämligen idag. Inte övertaggad om man säger så :p

Så nu tänkte jag ta att fixa mig lite. Vem vet, kanske kommer det dagens outfit också? Håll utkik! Krams!
Monstret ska få extra med gos & godis idag för han var så duktig igår! :D

Svar på kommentar

Fick en kommentar om jag kunne skicka bilder på Malinda & Stampe från igår. SJÄLVKLART! Problemet är bara att min mejl strejkar & vill inte sammarbeta. Sen när jag försöker lägga upp de hör går det inte heller. Ska undersöka problemet & bilderna kommer så fort jag har fixat det!!
Bildbrist.

Tävling på Lilleman

Idag var som sagt klubbtävling på Lilleman. När jag red fram så var han ganska seg & jag tog inget spö... Red lite tempoväxlingar i trav & galopp. Fick några stopp på framhoppningen... 

På banan har jag total black out. Skit läskigt, men kommer verkligen inte ihåg någonting. Får väll utgå lite från bilderna.. Men han stannade på första & sjätte. Annars är jag galet nöjd över honom. Just nu är det han som jag vill rida varje onsdag och han som jag vill rida ut på.
HAHAHAHAHHA, den där manen måste klippas?

Mitt lilla monster ♥ 

Jättenöjd med Lillen idag. Dock kunde jag ha ridit lite bättre men.. Fick ju två stopp, men annars var det bra tycker jag. Min finaste älskling. Nu vet ni iallafall vems man som behöver klippas.. ;)

Lilleman

Just tävlat lilleman.. 12 fel men jag är supernöjd! Ni får film lite senare idag! :)

Släpper bloggen ett tag

Låter bloggen vara någon vecka... Chillar livet ist.. Men jag lovar, kommer tillbaka om några dagar, tills dess kan ni ju följa mig på instagram, @tindrasmeid! :D

Ridlektion på Lilleman

I hoppspecialen idag fick jag Lilleskruttisen. Var heeelt ärligt inte jättetaggad då jag antog att han skulle smita föri varenda hinder.

När vi kom ner till ridhuset så började vi att rida fram. Han hängde mest på bettet & blev framtung. För att han inte skulle dyka så så gjorde jag lite halvhalter, lirkade med bettet osv. Stundtals blev han riktigt fin. I vänster så släppte det verkligen efter lite mjukgörande övingar, i höger så tryckte han bara ut bogen och bråkade. 

När vi började hoppa, fattade han grejen. Pinnade på som bara den & hoppade SUPERFINT! Landade tillomed i rätt galopp. När vi byggde på tre kombinationen med tre hinder & bommar imellan så hoppade han fruktansvärt fint!

Älskade häst, du betyder allt!

Hööks

Idag efter skolan så tar jag bussen direkt till Hööks i stan. Har lite pengar från jobb i stallet som jag tänkte använda. Frågan är bara VAD jag vill ha & behöver, vill ju ha allt & enligt mig själv behöver jag allt. Men här är det jag har funderat mest på:
Problemet med helskodda ridbyxor är att de måste sitta perfa, annars är dem bara obekväma. Och det är inte många ridbyxor som passar mig helt bra..
Galet snygga "vanliga" ridbyxor...
Tröja ur Hööks nya collektion Go for Gold. Vill ha den me :p
Vill somsagt ha allt, vad tycker ni?

Stallet idag

När jag kom fram till stallet idag så träffade jag lilla Elsa. Vi hämtade lite fika i caffis & gick och satte oss utanför stallet i solen & bara snackade. Önskade jag hade en kamera då, för det var så fint i solnedgången. Jaja.
Sen skulle Elsa rida. Så då tog jag tillfället i akt & övade lite på att knoppa. Lillewille fick äran, haha! En halvtimme gick åt att rycka monstret, en & en halv gick åt att knoppa. Han HATAR att bli ryckt, slänger sig bakåt, sparkar osv. Så det tog sin lilla tid.
Men dig släpper jag aldrig, älskling ♥

Anmäld och klar

krydda
Denna lilla hästen kommer jag förmodligen ha på sommarlägret i sommar! Krydda, ett russ som kan springa... Min kompis Micha hade henne förra ridlägret men bytte då hon tyckte hon var för svårriden. Vet inte vad jag har gett mig in i, men det ska bli kul ;)

Följ mig via Bloglovin

Nu är min nya Bloglovin ikon uppdaterad, klicka på den så missar du inte ett enda inlägg!

Tidaholm

Idag var jag med Frida, Becka, Hanna & Elevira på en lokal tävling i Tidaholm. 

Först så kom Becka & hämtade mig klockan 06.00. Var ju inte så mycket mindre än död då... Då åkte vi raka vägen upp till hennes häst Bull. Vi fixade med honom, ryktade, transportskydd, manen osv. Sen kom Elevira & Beckis pappa & hämtade oss. Bull var jättesnäll att lasta in så det var ju skönt att slippa det problemet.

När vi kom fram så tog vi av täcke & skydd direkt och slängde på sadel & träns, eftersom Becka var 2:a i första D-ponny klassen. Medans Becka red fred fram så satt jag på läktaren & försökte förstå hennes systemkamera, som jag skulle filma med. Och detta var ju då Beckas & Bulls första start, hon har ju inte haft honom alls länge. 

När hon kom in så var han lugn & stabil. Dubbelnollade, men eftersom hon red väldigt nogrant räckte inte tiden riktigt till en placering. Men tycker ändå det var sjukt bra gjort av dem! 

I nästa klass så rev det ett hinder men annars var det superbra gjort av båda. Tyvärr inga placeringar för någon idag... Men bra jobbat av alla! :D
Lånar bild från idag av Beckisen.. Tryck här för att komma till hennes & Hannas blogg!

Jag har världens sötaste läsare

Aja Tindra du är en sjukt gullig tjejjj<3

Och jag hoppas du förstår att jag uppskatar din hjälp<3 Och juste det viktigaste!

Du är en GRYMT STOR förebild<3


Så här skrev en supersöt läsare om mig på hennes blogg, blev verkligen jätteglad när jag läste hennes låååånga inlägg om mig, läs hela här. Tack ännu en gång, puss on ya! ♥

Provet klart

Har suttit en timme med provet nu. Det kändes som det gick bra, var inte så svåra frågor. Men nu ska jag ner i stallet igen, adios!

Mot stallet

I morse fick jag sova ut ända tills klockan halv elva. Galet skönt! Så nu är jag taggad för en ny dag i stallet ♥ Först ska jag skriva det där provet, sen vara med goa kompisar. Chill! Så nu drar jag, vi hörs!

Juste, gör lite stalloutfit :p

Ridbyxor - Copperfield
Strumpor - Hööks egna
Tröja - Bara ngn random :)

Stallet

Hela eftermiddagen har tillbingats i stallet. Galet mysigt. Gjorde inget speciellt utan chillade bara runt med vänner & hästar. Tack för att ni finns, you make ma day ♥

Taggar imorgon då när det är gröntkort PROV! Förhoppningsvis går det bra.. Sen mysa med lite folk & heeestar! Söndag blir det Tidaholm med Becka & Bull &  Hanna & Boy och agera hästskötare. Lokal tror jag det var. Men kan säga att man lär sig sjukt mycket av det! Både Hanna & Becka är galet duktiga & några stora förebilder inom ridningen
 
Bjuder på en härlig bild på Hanna & Boy! Lånade den från deras fina blogg, www.dailyhorses.blogg.se , BESÖK! 
 

Olika design

När jag kollar på min dator på designen så ser allt bra ut. Men så kommer jag till en annan dator & då är headern för stor??? Hur ser den ut för er?

Tråkigt väder

När jag vaknade idag så öser regnet ner och det är helt grått ute, tråkiiigt. Men ska iallfall dra mig till skolan nu. Sen så blir det stallet med massa fina vänner. Slog vad med en kompis om att jag kunde putsa allas sadlar & träns i hela ponnystallet. Så det är bara att sätta igång i eftermiddag.

Blir väll ingen bra uppdatering under dagen, om inte min mobil vill sammarbeta. Och det är inte så ofta den vill det... Men nu ska jag till skolan, ha en underbar dag!


Ja, jag har lite mongos vänner. Men älskar dem, dem är BÄST! ♥

Fullt upp

I helgen så är det mycket som ska hinnas med! Tävlingar, prov & stallet. Kan ju göra en liten lista, så ni vet vad jag gör! ;) 

Fredag - Stallet, putsa, fixa Lilleman

Lördag - Skriva Gröntkort Kursprovet. HÅLL TUMMARNA FÖR MIG ;) 

Söndag - E.v hänga med Rebecka till Tidaholm, båda hennes tävlingsponnysar har blivit halta så hon kanske tar sin egen men har inte hunnit föra över licens på tdb o ja... Lite kaos :p 

Lägger upp en liten bild på charmiga Louice som jag fick ett par ridbyxor av, TACK DU ÄR BÄST! :D <3

Bilder på Elsa & Pondus

Har inte orkat att märka alla bilder, men länka min blogg om du tar dem Elsa! :)
Nathalie Gilezan & Elsa Stefansson, ni är sjuka i huvudet. Men jag älskar er ändå, sisters! ♥

Förövrigt är det Nathalie som har fotat de flesta bilderna. Nathalies blogg hittar ni HÄR!

Hej!

GUd vad tråkigt det är att vara sjuk. Det ända jag göra är att typ titta på Timon & Pumba, chatta med min ridlärare, sitta vid datorn & kolla på film. Jaja. Nog om tråkigheter.

Designen håller jag på att fixa, får se om dte blir klart idag. Kram!

Sjuk

Denna dagen blir att spendera i soffan då jag har dragit på mig förkyldning. Men det gör ju att jag kan fixa & dona lite med bloggen! Nu ska det verkligen bli bra. Har ju hela dan på mig, och det kan behövas!!

Ridlektion på Lillewille

Efter Lillen var det Willes tur. Lillewille är ju ett litet bponnyruss, ibland har han tuggumi under hovarna ;) Fast det hände bara en gång i galoppen. Då stegrade han när jag försökte driva honom framåt. Jag blev lite sur och höll honom sysselsatt hela tiden för att han inte skulle stanna mer.

Vi hoppade en ganska lätt bana på 6 hinder. När han hoppade så tog han hindrena perfa och kom bara fel en gång. Det var när jag inte han räta upp mig efter ett litet skutt hinder.

Supernöjd över Wille idag. Han var verkligen jätteduktig!!!

Ridlektion på Lilleman

Idag i hoppspecialen var det markarbete. Jag lyckades tjata mig till Lilleman. Har ju inte ridit honom på ganska länge, så kände att det var dags nu ;) 

När vi red fram var han relativt pigg och ville sammarbeta. Dock blev han ganska framtung åt slutet. Vi började med lite skänkelvikning. Det ville han inte. Istället sprang han bara iväg och fuskade. Blev lite förbannad, för jag ville verkligen att det skulle gå! Så kämpade tills det gick.

När vi hade gjort det galopperade vi över tre bommar på långsidan. Första gången gick sisådär... Han snubblade, bröt av och hans latmasksida kom fram. Dock när vi hade gjort det några gånger tog han dem perfekt. Men fick det inte gratis. Jobba massa med både mage & ben. 

Nöjd över Lillen idag! Han var faktiskt ganska pigg & framåt. Sen när jag skulle klappa honom när jag skulle hem bet han mig i kinden så har ett vackert röttblågultgrönt-blåmärke där. Vackert.

JAG LEVER!

Eftersom min mamma är en överbeskyddande ängel ringde hon till typ alla i stallet när jag var tio minuter sen därifrån.. Men sanningen var att jag bara blev biten av Lilleman & var tvungen att kyla min kind tio miuter innan jag kunde cykla hem. Så alla som blev orliga, jag lever som tur :)
Ful bild, men jag bjuder!

Känner mig stark

Smsade just med en tjej.. Pratade lite om saker som jag egentligen inte brukar säga rakt ut till vem som helst. Var bara skönt att få av sig all skit som dagligen finns runt mig. Känner nu att jag mår mycket bättre. Känner mig starkare, friare. Bara skaka av mig allt. Allt som har fått mig att må dåligt, borta. Rensar bort det, rensar bort falska vänner, rensar bort skitsnack och kör mitt race insted. 

Just nu ska jag bara chilla livet. Göra det jag vill och inget annat. Ingen kan tvinga mig att göra saker jag inte vill. Ska ta motgångar med ett leende, just bring it on me! Säga vad jag tycker och inte stå och snacka massa skit så som jag egentligen skulle vilja va. Nej. 

Fan, mår riktigt sjukt bra nu.  hej på dig du :)

Ridtest

ÄGANDE
(x) Ridstövlar
(x) Ridskor
(x) Skyddsväst
(x) Helskodda ridbyxor
(x) Vita ridbyxor
(X) Chaps
(x) Ridhjälm
(x) Ridspö
(x) Grimma
(x) Grimskaft
( ) Täcke
( ) Sadel
( ) Vojlock/Schabrak
( ) Träns
(x) Ryktlåda
(x) Ryktgrejer

RIDERFARENHETER
(x) Ridit barbacka
(x) Ridit western
(x) Hoppat med häst
(x) Ridit dressyr
( ) Utövat voltige
(x) Åkt på ridläger
(x) Ridit i sandpaddock
(x) Ridit i ridhus
(x) Ridit i skogen
(x) Tävlat
(x) Ramlat av och slagit dig
(x) Ramlat av utan att skada dig
(x) Suttit på en bockande häst
(x) Suttit på en skenande häst,
(x) Suttit bak & fram
(x) Ridit i över 3 år
(x) Travat barbacka
(x) Galopperat barbacka
(x) Suttit barbacka på en skenande häst
(x) Hoppat barbacka
(x) Ramlat av barbacka
(x) Galopperat över en sommaräng
(x) Galopperat i snö
(x) Ridit i uppförsbacke
(x) Ridit i nedförsbacke
(x) Ridit två på samma häst
(x) Suttit på en stegrande häst

ERFARENHET MED HÄST
(x) Har/haft sköthäst
(x) Har/haft egen häst 
(x) Ridit på ridskola
(x) Ridit hos privatperson
(x) Badat med häst
(x) Ryktat en häst
(/) Kört en häst
( ) Ridit/Rider in en häst 
(x) Förlorat en häst
(x) Legat inne i en hästs box
( ) Sovit i ett stall
(x) Mockat en hel timme
( ) Låtsats att du var en häst tillsammans med andra hästar 
(x) Har en favorithäst

JAG HAR RIDIT
(x) En stor häst
(x) En liten häst
(x) En kittlig häst
(x) En busig häst
(x) En nyfiken häst
(x) En rädd häst
(x) En sjuk häst 
(x) En lat häst
(x) En pigg häst
( ) En ledsen häst 
(x) En glad häst
(x) En connemara
(XXXXXX) En fjording
(x) En Haflinger
(x) En arab
(x) Ett fullblod
(x) Ett russ
(x) En nordsvensk
( ) En ardenner
(x) En shettis
( ) En tinker
( ) En shire
(x) En korsning
(x) En New Forest 

Ramlat av en häst/ponny: Ja
Ramlat av en häst/ponny på ett hinder: oyes..!

Ramlat av en häst/ponny mer en 5 gånger: aha..

Gått omkull med en häst: japp :/ 
Gått omkull och sedan blivit trampad av en häst: mm
Brutit någonting i samband med du har trillat av en häst/ponny : vrickade fotleden en gång.. 
Ridit ut barbacka: klart jag har? 
Ridit ut ensam: jupp :) 
Tävlat hoppning: yesbox! 
Tävlat dressyr: nej! 

Vad väljer du?
Hoppning eller dressyr? För att kunna hoppa behöver man kunna rida dressyr och jobba igenom den. Ingen dressyr = ingen hoppning. Men dressyr är gaaalet tråkigt & hoppning är verkligen det jag satsar högt på, så svaret är hoppning! :) 
Rida ut två eller i grupp? Två, mycket mysigare :) 
Gymkhana eller en hopplektion? HOPP! 
A/B ponny eller C/D ponny? Rider typ bara b-c ponnysar, haha ;) 
En häst som är 153 cm eller 165 cm? 153! 
En häst som är 160 cm eller 170 cm? 160

Har du...
Ridit i skogen: JA! 
Hoppat: Ofc! :) 
Stegrat med häst: Jaoop.
Bockat: Inte jag, men hästen..? ;) 
Blivit sparkad: Mm :/ 
Blivit trampat: Ja
Gått omkull med häst: Ja, du frågade det innan..
Tävlat i dressyr: Nej 
Tävlat i hoppning: JA
Tävlat i terräng: Nej, usch!

Ridit utomlands: Nej.. men skulle gärna vilja! 
Haft foderhäst, medryttarhäst, sköthäst eller så: Ja
Ridit en häst under 10 år: Ja
Ridit en häst över 25 år: Ja
Hoppat 60 cm: Ja
Hoppat 70 cm: Ja
Hoppat 80 cm: Ja
Första gången jag ramlade av: NINA! Min gamla shettis! 
Första hästen jag red: Lillewille
Ponnyn jag sist red: Lillewille ;) 
Hästen jag sist red: Pondus! :) 

There you got it ! ;)

Eeeeh?

Asså dår damp på min blogg. Den ser rent ut sagt för jävlig ut. Ja.. Ska fixa det nu, HÅLL UT!

Elsa failar

Elsa bjudeeeeeeeeer!

Fixar ny design

Eftersom det börjar bli vår ute så tänkte jag fräcsha upp bloggen lite med ny design, ny header, ny färger osv. Om ni vill ha något speciellt så är det bara att kommentera, så ska jag försöka fixa det också!

Chill in stall

Cp blogg.se ville inte lägga upp inlägg som jag har gjort, om ni undrar varför det är så dålig uppdatering. Den tar typ inte tidsinställda, -.-'. 

Idag blev det stallet (som alla andra 365 dagarna på året? ;)) med massa roligt folk, såsom elsa, nattis & loucie. Elsa red Pontus & jag fotade. Sen red jag en liten stund och det blev massa finfina bilder! Nyyyy header? ;)

Sen blev det bara massa chill med mina bästavänner & hästarna! Mysigt...! Dock är min mattelärare inte så glad då jag inte har hunnit med
matteuppgifterna :p Men jaja.. Slutar tidigt imorgon också så drar nog upp en stund till hästarna innan träningen. Det blir bra! Men nu, BILDBOMB! :D
Every girl got a ego :p
image description
Hahha, jag & elsa är bäst x)
Jag rider Pondus, en gammal travare, stoooor hest, så jag ser ganska liten ut :p
Elsas hjälm och den är förliten -.-
Awi !
Charmig! ^^)
Jaaa, jag vet.. Det är imot min religon att rida utan väst & dessutom i converse, men någon gång måste man ju göra det också :p

Nu vill min data inte sammarbeta mer, så mer bilder kommer imorgon! :)

Grönt kort

Sitter just nu och fikar i stallet med Renecka, Ella, filippa och Alica! Det är ju då grönt kort kurs och jag är rätt död sen igår... ;) Men alla på kursen är iallfall awsume!! Tror vi skulle knoppa/fläta typ nu.. Aja, hejdå! :)

Jobb

Har varit i stallet från klockan två idag & jobbad som stallvärdinna. Slitigt & kallt, men ändå värt det. Gör det inte för pengarna utan mest för klubben. 

Att jobba som stallvärdinna innebär MASSOR av hö som ska göras, ställas ut, fodra, mocka, dela ut hästar, hjälpa nybörjare osv. Kan säga att man är rätt död efter 7 timmar där.. 

Julia mådde inge bra så jag gjorde det mesta själv. Träningsvärk, CHECK! Ska bli skönt och ställa mig i duschen och sen verkligen sova ut tills imorgon. För imorgon så var det lite fest ja, juste... Aja, det löser sig. 
Adios!

Ridlektion på Lillewille

Efter lyckan med Danny var det Lillewilles tur. Lillewille är en liten b-ponny, envis som en get. Jag valde att rida barbacka då jag tycker det är lättare att få kontakt med hästen, hatar att rida med sadel :p
Eftersom jag mest har ridit Lilleman barbacka var det väldigt konstig känsla att sitta upp på Wille. Hans rygg är helt annorlunda än Lillens. 

När vi red fram var han ganska pigg, lagom typ. Vi övade minskad & ökad trav. Ganska roligt då han alltid försöker hålla samma tempo som dem andra, han hatar nämligen att gå först. Då tvärstannar han, i bästa fall sitter man kvar. 

Vi gjorde lite skänkelvikningar och ställning & böjning. Gick Super! Sen gjorde vi galoppövningen "fjärilen". Det gick mindre bra då han tvärstannade när han upptäckte att han var först. Sätt kvar på millimetern, haha! 

Nöjd över Willen, han är som han är, gotlandsruss u know ! ;)
image description
Har ingen bild på Lillewille, men det kommer i hope ;) Så länge bjuder jag på Elsa & LOlli :)

Ridlektion på Danny

Som sagt, igår red jag slöfocken Danny. Eller jag förutsatte att han var seg som vanligt. Men icke. Det räckte att jag petade lite med sporrarna och han sköt iväg som en kanonkula. Blev lite förvånad men såklart var det ju jättekul! Lite action är aldrig fel ;) 

Först fick vi öva på att rida på diagonalen, böjt spår, mittvolt osv. Gick relativt bra. Sen galopperade vi över tre bommar som låg på marken. I första varvet gick det inte alls bra. Blev hackigt & ryckigt. Men i den andra varvet. O my jeeesus. Han tog dem perfekt med avstånd & jämn galopp. Min FINA häst! När jag ställde mig upp i sadeln & klappade honom på halsen passade han på att dra på lite extra på långsidan, BUSE! Danny Är verkligen inte den typen! Han somnar alltid men nu var han jätteglad x'd

När vi hoppade "på riktigt" hoppade vi på en båge. Var ganska knepigt då Danny är ganska stor i kroppen och svår att få me hela honom liksom.. Annars tycker jag att det gick super! Vi krashade dock några koner när vi kom lite snett, men det var mitt fel :p
Borde verkligen skaffa nya bilder  -.-'

Tillsammans är vi bäst

Hoppläger

Nuså är ett hoppläger inbokad med en av mina bästa vänner Ella! Bara två dagar men ska gå på ett här på Jfk också, NAJS! :D

Nu så ska återvända till skolan, yeeeess... Se ya!

Jag på den liiiiiilla gråa hesten långt fram är jag :)

Lillewille & Danny :)

Ska snart sätta mig på bponnyn lillewille.. BARBACKA! Oyeah ;) innan red jag danny och det gick SÅÅÅÅHHHÄÄÄÄRRRRR bra! Älskade plutten! Vi får se om jag ens får någon kontakt med Wille sen, haha ;)

Jag dör!

Har fått så sjukt fina kommentarer det senaste här.. Asså galet vad glad jag blir! En skrev att jag var en stor förebild för den personen, massa som skriver att det är en fin blogg osv. Det värmer, och jag blir verkligen jätteglad. Får mycket större lust att blogga nä et finns folk som verkligen uppskattar ddet! Så ni är bäst, lav ya all!

Tjubresh

Äntligen har den här snön börjat smälta & det börjar bli liite varmare. Sjukt skönt! Så idag hänger kameran med en sväng till stallet i eftermiddag! Hoppas på fina bilder :) 

Ja.. Vi hörs lite senare jao. Krams!

Svar på kommentar

Det ska inte vara ngn bild, för er som blir förbannade på det.

Jag skojade ju

Det där med att bloggen ska läggas ner, NEVER! Låter inte folk trycka ner mig utan står istället rak i ryggen och kör mitt race. Tyck om mig eller inte. Jag kommer iallfall fortsätta här! :D

Hejdå...

Lägger ner bloggen nu.. Pallar inte alla heaters osv.. Men a, hejdå..

Funderar...

Asså jag dööör av dem här ridbyxerna, sååå himla snygga!! Alla som har de sä¨ger att dem sitter sjukt bra också! Men jag vet inte.. Är det värt 679 :- 

Vad tycker du? :)

Kurs

Har varit på kurs hela dagen i stallet. Hur tråkigt som helst. Bara sitta & anteckna massa & lyssna i 6 timmar. Men jag & Rebecka höll dock på att dö i pauserna. Asså vår humor, ohhh myyy gooooooddnneess! Jag misshandlade henne med ett påskägg, vi la pizza i plasthandskar, skrattade ihjäl oss & ja. Ni hör ju själva. 

Ikväll sover jag över med en kompis. Så ha det bra! :)
UUUUUUUUSSSCCCH, jag dör, sjuuukt gammal bild!

Drar & tränar


Hörs senare!

HAAAAPPYMEE!

Statestiken var galet hög igår! :D
Tack alla, ni är bäst!! :D

Utvilad

Vaknade precis av att solen sken igenom mitt fönster. Var inte alls trött utan verkligen heeelt utvilad! :D Skönt, för en gångs skull.

Vet inte riktigt vad jag gör idag. Har lite plugg att göra. Kanske åker en sväng till stallet sen och kollar till Lilleman. Han var halt igår :( Hoppas det är bättre. Han var ju lite varm vänster bak i helgen, kan ju vara det. Men som sagt, hoppas det är bättre nu. 

Nu tänkte jag ta mig ut på en joggingrunda med hunden. Men vi hörs senare i hope, krams!
Älskar bilden!

Bus i skogen

I min andra grupp idag så red vi ut en sväng i skogen. Hade Danny då med. Jäklar vad han taggade till det! 

Han travade som aldrig förr, bockade imellanåt, fick ryck och galopperade, osv. Asså Danny är typ den tröttaste hästen i stallet. Men det var precis detta jag behövde. Tack vännen, du är bäst ♥

Ridlektion på Danny

Idag i hoppspecialen fick jag Danny, igen. Eftersom jag glömde mina sporrar hemma har jag träningsvärk i benen... Haha ;)
När vi hoppade fram så var han seg & ej koncentrerad. Vi red på lite bågar, serpentiner osv. När det gäller det så släpper han verkligen i nacken och gör rätt. 

När vi hoppade fram var han ganska seg och inte där jag ville ha honom. Detta blev dock bättre när hindrena blev lite högre. Antar att han tyckte det var roligare då.

Är nöjd med Danny today.. Han kunde varit lite piggare, men danny är danny uknow ;)
Banan vi hoppade. Hindrena var låga, typ 60-70.

Relativt död

Idag har varit en dag fylld med massa att göra. På dagen så var passade jag två ettåringar. Min lillasyster Minoo & hennes "kompis" Vanessa. Vanessa var jättesöt och ville hålla mig i handen hela tiden och sprang inte iväg en meter utan mig. Men Minoo. Herregud. Hon sprang överallt och klättrade, gungade och ja. Kan säga att det var ingen lätt uppgift. 

Sen så tog jag ut min lilla hund och sprang en låång runda med honom. Måste verkligen göra det oftare. Visst blir man stark av ridningen, men man får ingen vidare kondis. Men det var superhärligt, Asland var glad över att få springa av sig lite med :) 

Sen så cyklade jag upp mot stallet. Detta kommer i ett senare inlägg då jag måste ta och äta lite.. Aja, vi hörs om en stund :)
Galen hund? Fin bild från i vintras iallafall... :)

Gör pannkakor

Har dock tyvärr upptäckt att smeten är godare än pannkakorna xd

Deepshit

Ni vet när man känner sig sådär trött på allting. Trött på livet, trött på skolan, trött på allt. Asså vet inte om alla känner så, men jag gör det iallfall. Dessa dagar vill jag bara ligga i min säng under täcket och bara försvinna. Eller asså inte försvinna, bokstavligen men ändå liksom inte finnas för stunden. Detta låter kanske jättedeprimerande. Men ibland mår man så & det är helt okej. 

Just de här dagarna behöver man EXTRA pepp. Från kompisar, musik, favorithästen osv. Jag fick insperation från en annan blogg att skapa en så kallad peppmapp i datorn. Så när man mår lite dåligt är det bara att öppna mappen och titta på kanske lite bilder man har lagt in, bra musik, osv. Detta är något som finns i min lilla mapp:
Och jag lovar, det fungerar! Testa nu med detsamma! :D

Som sagt. Ligg inte under era täcken och tyck att livet suger. Kliv upp och inse att du har fått lyckan att leva!

Blir sur på vissa människor

På folk som loggar in på min blogg & kollar statestik & kommentarer. Jag får seriöst DAMP! Och denna "folk" verkar ha börjat igen. Tack lilla vän! Byter återigen lösenord. ARRRRGGHHH!

Blir gaaaalen

Skriver i eftermiddag, min dator har kraschat.
RSS 2.0