Självkänsla

För att lyckas här i livet måste man tro på sig själv. Många jämför sig med andra & tycker att dem är mycket bättre än sig själv i tex utseende, ridning osv. Har därför gjort en liten lista över vad man kan tänka på i sådana lägen.

Acceptera dig själv

Oavsett vad det gäller så är du du. Det kan ingen ändra på. Du är fin som du är, låt ingen ta ifrån dig det. De med dålig självkänsla sitter och redigerar bort finnar, gör magen lite plattare, ändrar ögonfärg osv osv. De tror att de inte duger som de är, utan ska istället sitta och klippa och fixa med sin kropp. Jag skulle aldrig få för mig att göra något sådant. Var stolt för den du är istället! 

Beröm dig själv

Något som många människor har svårt med. Att inse att det man gjorde var riktigt bra! Istället tänker man att man skulle gjort på något annat sätt så hade allt blivit lite lättare. Men den tiden är liksom borta nu. Lär dig av dina misstag istället. Och när någon säger tex vad fin tröja! Säg då tack istället för att säga neeeeej.

Våga

HOPPA! Ta steget, våga falla och se vad du landar på. Våga hoppa den där klassen som du har drömt om så länge, våga säga vad du tycker, våga helt enkelt. GO WILD! You rock!

Kommentarer
~ L I N N ~

Hoppas du får en underbar valborg! :-D

2012-04-30 @ 18:24:28
URL: http://linnhahne.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0